Salut totes

LA DANSA DE LA VIDA I LA BENVINGUDA AL 2023

A trenc d’alba, amb les fulles amarades de rosada, neix un nou dia. Un de tants, un de molts o qui sap! Potser un de ben especial.

El temps ens passa a voltes sense adonar-nos-en, altres conscientment; de sobte algun esdeveniment fa que ens hi aturem i que reflexionem sobre el nostre temps i el dels altres, el del dia a dia i el de la vida, el que ens agradaria retenir, el que se’ns escola entre les mans, el que tenim ganes que passi ràpid i el que ja ens agrada que s’allargui.

De nou ens trobem girant la darrera pàgina d’el calendari d’un any que ja s’haurà acabat i n’encetarem un de nou. Sonaran les dotze campanades donant la benvinguda al 2023. Nous desitjos i propòsits ens hi acompanyaran.

Mentre nosaltres ens trobem més o menys presents en el nostre present la vida continua endavant portant-nos per camins amb trams planers o costeruts, alguns més previsibles, altres sorprenentment plens d’imprevistos, reptes  i possibles oportunitats d’aprenentatge.

Que la nostra presència compti amb uns peus ben arrelats a terra com els arbres més robustos capaços d’aguantar la tempesta;  amb el cap ben posat damunt les espatlles per  poder veure el paisatge amb una mirada amplia, clara, neta i amb prou serenor per deixar que la pluja ens amari quan ens convingui alliberar emocions i, al mateix temps, amb prou força i coratge per fer fora les nuvolades fosques que ens trasbalsen més del compte per tal de poder apuntar més amunt endevinant-hi el sol quan ens calgui sentir la seva escalfor.

Que els dies clars ens permetin tenir la ment ben desperta  i conscient que ens cal continuar treballant per avançar en la nostre evolució i la del nostre planeta. I amb el cor obert per poder donar i rebre de forma equitativa i equilibrada des de la nostra millor versió de nosaltres mateix@s.

Enguany, a diferència dels dos anys anteriors, ha estat possible poder veure i gaudir de somriures, petons i abraçades; hem pogut tornar-nos a obrir de nou a trobades que ens permeten sentir el caliu humà, donar-nos les mans i continuar dansant; que en puguem gaudir per molts anys més i que la vida ens porti el que sigui millor per a cadascú de nosaltres a cada moment.

Consulta de Psicologia Mercè Clos Muntsant us desitja:

Bones Festes i Feliç 2023!!!

merceclosmuntsant@gmail.com

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad