Consulta de Psicologia Mercè Clos Muntsant

Detalls dels negocis

merceclos_logo2

Consulta de Psicologia Mercè Clos Muntsant

CONSULTA DE PSICOLOGIA SANITÀRIA MERCÈ CLOS MUNTSANT a CARDEDEU

Sessions terapèutiques individuals i familiars

Mercè Clos Muntsant, amb més d'un quart de segle d'experiència professional i  de formació continuada, fa un plantejament des d’una perspectiva àmplia i flexible que contempla aportacions de diferents corrents psicològiques adaptant-les a les diferents necessitats de les persones i de les famílies.

La Vida suposa un aprenentatge i una capacitat de superació constant que a voltes es veu ofuscada per diferents motius. Cal poder posar llum a les dificultats viscudes i al patiment per tal de poder superar els reptes que ens presenten.

L’ acompanyament dins del procés terapèutic

La meva màxima és poder oferir en les meves sessions terapèutiques un tracte acollidor, proper, inspirador de confiança i tranquil·litat; una escolta plena que asseguri la comprensió de les preocupacions que porta a la persona a la Consulta i un plantejament enfocat a l'acompanyament d'aquell tram del camí en què la persona necessita ajuda i que permeti el seu empoderament, la descoberta de les seves potencialitats i alternatives més adients per poder avançar en el seu camí de Vida.

Teràpia Holística, Integradora i Eclèctica

Cada persona és única i diferent, així com també ho és cada instant de la seva Vida. I si cada Persona és un Món, cada Família és un Univers. Per aquest motiu, el plantejament de cada sessió s'adapta a les necessitats concretes de cada situació.

Considero fonamental tenir presents les diferents dimensions de l'ésser humà i de l'entorn que l’envolta.

 

Objectius terapèutics

 

El meu objectiu principal és acompanyar-vos en el vostre procés com a persones, família per tal d’afavorir:

  • Un major BENESTAR amb vosaltres mateix@s utilitzant estratègies per a la reducció de L’ESTRÈS/ ANSIETAT i un millor ESTAT D’ÀNIM
  • Una major CONNEXIÓ amb la vostra ESSÈNCIA i POTENCIAL INTERIOR que cadascú de vosaltres teniu dins vostre per poder-lo desenvolupar i gaudir-ne al màxim.
  • Una AUTOESTIMA SANA
  • La descoberta de motivació i aprofundiment en el SENTIT que tingui per a VOSALTRES la VIDA
  • Una millor COMUNICACIÓ des de l’ EMPATIA i l’ASSERTIVITAT perquè les vostres RELACIONS amb els altres puguin millorar i us siguin més satisfactòries
  • L’augment de la capacitat de RESILIÈNCIA i superació de les dificultats
  • L’AUTOCONEIXEMENT i les tècniques de RELAXACIÓ
  • L’optimització en el procés de GESTIÓ de les EMOCIONS
  • El coneixement dels diferents tipus de PENSAMENTS que cultivem i la seva repercussió en la nostra salut

 

Publicacions

M'agrada fer arribar reflexions a través d’escrits relacionats amb informacions basades en la meva experiència professional i vivencial que considero que poden aportar coneixements útils per al benestar de les persones.

Informació i contacte

merceclosmuntsant.blog

667289012

merceclosmuntsant@gmail.com

 

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad