Com Antany

Detalls dels negocis

COMANTANY-LOGO

Com Antany

Tornar a fer la compra com antany, recuperar la compra a granel, el producte de proximitat i fer un consum més responsable, són els elements fonamentals de la filosofia de Com Antany.

Vam néixer seguint la filosofia Zero Waste, veient la falta de facilitats que tenim per a comprar a granel i no produir més residus plàstics. Ens animem a seguir l'estel de les botigues a granel que anteriorment estaven en tots els pobles, amb l'únic canvi que actualment tenim una clara voluntat per un canvi de futur, per frenar els actuals patrons de consum que estan provocant tots els problemes medi ambientals que estem sofrint i que sofrirem en un futur pròxim.

Per a nosaltres és molt important que en arribar a la nostra botiga, tinguis una experiència única i que sentis un tracte especial. Us volem fer arribar a anys enrere on anar a comprar era una aventura que s'ha anat perdent a causa de la massificació dels grans supermercats.

ELS NOSTRES PRODUCTES D'ALIMENTACIÓ
Tenim una gran varietat de productes d'alimentació, fruits secs, fruita deshidratada, espècies, cereals, llegums, farines, arrossos, te i cafè, pastes...
Treballem amb dues línies, productes comuns i productes ecològics. Però tots són productes de màxima qualitat!

HIGIENE PERSONAL I DE LA LLAR
A la botiga física, disposem de productes d'higiene personal i higiene de la llar a granel.

Tots els nostres productes són biodegradables, lliures de fosfats, sulfats, níquel, parafines, EDTA. No tenen blanquejants òptics, PEG, enzims, kathon, fluorur, amoníac, formaldehids, borats i sense lleixiu.
Són vegans i no estan testats en animals.
Actualment, la compra de productes de la llar i corporal a granel, només és possible a la botiga física.

ZERO WASTE
La nostra secció més innovadora és la destinada als productes Zero Waste. Tots els productes d'aquesta secció són lliures de plàstics i tenen una llarga vida útil!
Tenim una gran varietat d'articles, trobessis raspalls de dents, canyes d'acer inoxidable, raspalls de fibres vegetals, wraps, pastes de dents...

Horari:
Dilluns a divendres 10,00 – 13,00 i de 17,00 – 20:00 h, dissabtes 10:00 h – 13,00

TAMBÉ POTS COMPRAR on-line
Fer la compra en línia és molt més senzill, només has de seleccionar el producte que vulguis, la quantitat i nosaltres ens encarreguem de la resta.
Preparem els vostres productes de forma personalitzada per a cada compra, amb les màximes garanties de seguretat i qualitat. Aconseguint que arribi en perfectes condicions a la teva llar.

 

 

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad