Animals Monogràfics totes

Tractaments d’avantguarda per a la cura i el benestar dels teus peluts

Revitalitza la teva mascota amb la nostra exclusiva Banyera de SPA & Ozonoteràpia
A la nostra perruqueria canina, estem orgullosos d’oferir tractaments d’avantguarda per a la cura i el benestar de la teva mascota. Un dels nostres serveis més innovadors és la banyera de SPA & Ozonoteràpia, dissenyada per proporcionar una experiència de bany relaxant i beneficiosa per a la salut de la pell i el pelatge del teu amic pelut.

Problemes de pell o simplement un bany relaxant
Sabem que molts gossos pateixen problemes de pell que poden ser incòmodes i difícils de tractar. La nostra banyera de SPA & Ozonoteràpia no només proporciona un alleujament efectiu per a aquestes afeccions, sinó que també ofereix una experiència de bany relaxant que qualsevol mascota pot gaudir. Ja sigui que el teu gos necessiti tractament per a una condició de pell específica o simplement un bany que el deixi renovat i feliç, la nostra exclusiva banyera és la solució perfecta.

Funcions innovadores per a la cura de la teva mascota
La nostra banyera compta amb dues funcions principals que treballen conjuntament per millorar la salut i el benestar de la teva mascota: Hidromassatge SPA i Ozonoteràpia.

Funció SPA: Relaxació i revitalització
Relaxant: L’hidromassatge SPA ajuda a alleujar la tensió muscular i articular, proporcionant un efecte relaxant que redueix l’estrès i millora el benestar general de la teva mascota.

Exfoliant: Aquest tractament elimina eficaçment les cèl·lules mortes de la pell, promovent una pell més saludable i un pelatge més brillant.

Recuperació i regeneració del pelatge: L’hidromassatge facilita l’absorció completa dels tractaments aplicats, assegurant una recuperació ràpida dels pelatges deteriorats i millorant la qualitat del pelatge de la teva mascota.

Funció Ozó: Protecció i salut integral
Germicida: L’ozó elimina bacteris, virus i fongs, proporcionant una neteja profunda i segura.

Antiinflamatori i analgèsic: Alleuja els símptomes que causen les alteracions de la pell, proporcionant un confort immediat.

Antiparasitari: El tractament amb ozó mata els paràsits externs, mantenint la teva mascota lliure de molèsties.

Renovació de pèl i pell: Accelera el procés de renovació de la pell i promou el creixement d’un pelatge nou i saludable, recuperant el pelatge danyat.

Vasodilatador: Estimula el sistema sanguini, ajudant a retardar l’envelliment cel·lular i mantenint la teva mascota en òptimes condicions.

Per què la perruqueria canina d’avui necessita aquest tractament?
La demanda de tractaments avançats i efectius en la cura de mascotes està en constant creixement. Els amos de mascotes busquen serveis que no només embelleixin els seus amics peluts, sinó que també promoguin la seva salut i benestar general. La nostra banyera de SPA & Ozonoteràpia respon a aquesta necessitat, oferint un tractament integral que combina el millor de l’hidromassatge i l’ozonoteràpia.

A la nostra perruqueria canina, creiem que cada mascota mereix el millor. Amb la nostra exclusiva banyera de SPA & Ozonoteràpia, podem proporcionar una cura superior que no només tracta els problemes de pell, sinó que també brinda una experiència de bany relaxant i rejovenidora. Vine i descobreix com podem transformar la salut i el benestar de la teva mascota. El teu amic pelut t’ho agrairà!

Sigues previsor en demanar la teva hora!

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad