Salut totes

ACCESS CONSCIOUSNESS

Fundat per Gary Douglas l’any 1995 i amb cocreació del Dr.Dain Heer des de l’any 2000. Gary va ser el pioner d’una sèrie d’eines transformadores i processos coneguts com a Access Consciousness.. Autor de Best-Sellers, orador internacional i facilitador sol·licitat. És conegut per la seva intensitat de percepció i la seva increïble capacitat de facilitar a les persones per “Saber el que saben”. Va escollir incorporar la consciència en tot el que feia, i com a resultat inspira a altres a escollir a arribar a ser més conscients.

El Dr.Dain Heer és autor best-seller i reconegut conferencià internacional, facilitador de consciència i canvi. Conegut pel seu poderós treball energètic de transformació, anomenat “Síntesi Energètica del Ser” i per ser cocreador d’Access Consciousness.

Aquesta teràpia neix als EE.UU i actualment ha arribat a més de 170 països transformant la vida de mils de persones

QUE SÓN LES BARRAS D’ACCES:

És una tècnica d’aplicació manual que aconsegueix, mitjançant uns suaus tocs a certs punts específics del cap, que les ones cerebrals canviïn passant d’onda Beta (estat de vigília) a onda Theta o Delta (estats de relaxació profunda). Les barres d’access són 32 punts energètics ubicats al cap a través dels quals flueixen pensaments, creences, emocions i actituds que considerem importants o que es van incorporant (sense donar-nos compte) al llarg de la vida. Quan s’activen els 32 punts durant una sessió, estimulant un procés de desconeixement que t’ajuda a despendre’t d’aquestes idees i emocions, perquè puguis veure el món amb uns altres ulls i desbloquejar el teu desenvolupament personal.

PER QUÈ SERVEIXEN:

Serveixen per alliberar tensions i bloquejos mentals i emocionals. A l’alliberar aquests bloquejos, es pot millorar la salut física, emocional i mental i promoure un major sentit de pau i felicitat.

QUI POT BENEFICIAR-SE D’UN TRACTAMENT DE BARRAS D’ACCESS:

Qualsevol persona que busqui relaxar-se i canviar la seva vida. Això inclou nens, bebès, ja que ells estan més disposats a canvis ràpids i el seu nivell de resistència és menor. Els adults i persones amb discapacitat també poden rebre les sessions. Les dones embarassades diuen que tenen parts curts i fàcils i moltes han evitat les cesàries. Sempre amb recomanació d’un professional quan es tracta d’una malaltia o patiment.

En 2017 la investigació científica de la Dra.Terrie Hope (PhD,DNM,CFMW) publicada al Journal of Energy Psychology: Theory, Research and Treatment va revelar que els resultats d’una sessió de 60 a 90 minuts de les Barras d’Access van suposar una disminució significativa en la gravetat de la depressió i l’ansietat.

Una sessió de Barras d’Access et pot ajudar de la següent manera:

1. Major claredat mental
2. Motivació
3. Augment significatiu d’alegria i felicitat
4. Insomni
5. Ansietat i depressió
6. Estrès i aclaparament
7. Migranyes
8. Atacs de pànic
9. TOC

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad