Alimentació per a mascotes TERRANOVA Sant Celoni

Detalls dels negocis

terranova logo sceloni

Alimentació per a mascotes TERRANOVA Sant Celoni

Benvingut a la teva botiga de productes per a mascotes a Sant Celoni! Som assessors nutricionals especialitzats en el benestar de les teves estimades mascotes (gossos, gats, rosegadors, rèptils, ocells i peixos).

 

Amb una gamma impressionant de més de 10.000 productes, estem preparats per mimar el teu amic com es mereix.

Tenim des de menjar, antiparasitaris, menjadores i abeuradors, portes per a gossos, transport i viatge, roba, complements i suplements, snacks, ensinistrament, descans, joguines, collarets, corretges i arnesos, higiene i neteja, cases per a gossos i moltes coses més!...

Vine a visitar-nos i experimenta el tracte personalitzat que oferim. Estem aquí per conèixer el teu pelut i proporcionar-li el millor cuidat possible. La nostra passió pel benestar dels animals és la nostra prioritat, i estem decidits a fer tot el que sigui necessari per assegurar-nos que les teves mascotes rebin els millors productes i consells.

ELS NOSTRES SERVEIS

Nutrició Canina i Felina: Com a assessors nutricionals, el nostre servei de nutrició canina i felina es destaca per proporcionar orientació experta sobre la dieta i les necessitats alimentàries específiques de gossos i gats. Això assegura que els clients trobin els aliments més adequats per a les seves mascotes per garantir un òptim benestar.

Complements: Oferim una àmplia gamma de complements que poden millorar la salut i el benestar dels teus peluts. Aquests poden incloure vitamines, minerals, olis omega, i altres suplements nutricionals que ajuden a abordar necessitats específiques, com l'articulació, la pell i el pèl, i altres àrees de salut.

Medical Dogs & Cats: Aquesta zona especialitzada es dedica als medicaments, antiparasitaris i suplements específics per a gossos i gats. Aquí, els clients poden trobar tractaments mèdics i preventius de qualitat, així com consells professionals sobre com utilitzar-los de manera segura i efectiva.

Servei a Domicili: La vostra opció de servei a domicili és un avantatge que us distingeix. Això permet als clients gaudir dels vostres productes i assessorament sense haver de desplaçar-se. És especialment útil per a aquells que tenen dificultats per arribar a la botiga o que prefereixen la comoditat d'un lliurament directament a casa seva.

Aquests serveis reforcen la nostra missió de proporcionar una atenció integral a les mascotes i els seus propietaris, assegurant que trobin tots els productes i consells que necessiten per mantenir-les feliços i saludables.

A Sant Celoni, la teva botiga de productes per a mascotes és més que un lloc de compres; és un espai dedicat a l'amor i la dedicació que tenim cap a aquests membres tan importants de les nostres vides. Vine a conèixer-nos i deixa que el teu pelut experimenti la diferència d'una atenció autèntica i apassionada. Estem ansiosos per donar la benvinguda a tu i al teu millor amic!

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad