Llar totes

PERSONALITZA EL TEU BANY

 

Descobreix com renovar el bany tan sols canviant els accessoris, ja que juguen un paper cada vegada més important.

Les tendències ens proposen banys cada vegada més buits que, no només ens donen una visibilitat de més amplitud, sinó que són més fàcils de netejar. De fet, fins i tot, ens trobem que poden arribar a substituir als mobles convencionals en lavabos d’espai reduït.

Les formes simples i senzilles són les més habituals com a complements bàsics, encara que avui dia en trobem múltiples formes, colors, materials i acabats, per adaptar-se a qualsevol estil. I encara que la col·locació a les parets ha estat la més comuna, l’auge de la seva personalització ha fet que els fabricants ideen noves propostes per “customitzar” qualsevol equipament, lluny ja de la imatge tradicional i clàssica.

La principal raó per la qual els accessoris eren de formes simples era la necessitat de perforar les parets i taulells per col·locar-los. Avui dia trobem col·leccions amb fixacions de fàcil instal·lació mitjançant adhesius, que no requereixen sistemes foradats, cosa que ens permet poder renovar l’estil del bany amb més freqüència.

Cada cop trobem propostes més innovadores que desdibuixen la frontera entre el moble i l’accessori tradicional, i més enllà de la seva funcionalitat, tenen la capacitat de realçar i transformar fins a l’ambient més neutre, creant un espai únic i personalitzat. S’incorporen gammes d’accessoris que s’adapten per oferir una integració total, amb acabats múltiples amb metalls preciosos i recobriments que els protegeixen de l’òxid, la calç i el desgast, en el marc d’uns hàbits de vida més saludables i sostenibles amb el medi ambient.

Un d’aquests exemples són els miralls, que han viscut una autèntica transformació amb la incorporació de llums LED, oferint fonts de llum diverses segons necessitats, com la frontal (perfecta per maquillar-se o afaitar-se) o ambiental (models retroil·luminats) i amb formes múltiples que fan que es converteixin en l’element principal. Retornen els clàssics armaris auxiliars amb mirall, ideals per ampliar la capacitat d’emmagatzematge, incorporant novetats pràctiques com endolls interiors, encastats a la paret o llums interiors.

Un altre element clau on l’oferta és cada vegada més àmplia i diversificada són els tovallolers, que incorporats com a radiador, no sols caldeja l’ambient, sinó que a més, ens mantenen sempre seques les tovalloles. Mòduls escalfadors simples i minimalistes, inclouen tota mena de dissenys i funcionalitats, acabats elegants, obres d’art que donen vida a nombroses composicions.

Així que, més enllà de la seva funcionalitat, els accessoris de bany tenen la capacitat de realçar i transformar l’estil del teu bany. Podeu venir a visitar-nos al C/ Sant Pere Núm. 31 de Sant Celoni sota cita prèvia al 676653624, tenim els accessoris ideals pel teu bany. T’atreveixes a canviar?

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad