Animals totes

Mentre duri el fred; Coses a tenir en compte amb els nostres amics peluts

Amb l’arribada de l’hivern, és crucial proporcionar als nostres amics peluts els cuidats necessaris per protegir-los del fred i garantir el seu benestar. Des d’abrics fins a joguines interactives, aquí tens una guia completa per preparar als teus amics per a la temporada hivernal.

Mantes pel fred:
Una manta és un accessori essencial per al teu gos o gat durant l’hivern. No només els proporciona calor, sinó que també es pot utilitzar per protegir mobles i llits del pèl solt. Opta per mantes suaus i còmodes que ofereixin la calor necessària.

Abrics o impermeables:
La roba impermeable, com jaquetes reflectants, és crucial per mantenir les mascotes seques durant la pluja o neu. Ningú hauria de preocupar-se pel seu amic pelut en condicions climàtiques adverses, i un abric adequat pot fer la diferència.

Roba d’abrigar per a gossos o gats:
Els teus amics amb poc pèl o propenses al fred poden beneficiar-se de jerseis o abrics dissenyats per al seu tamany. Aquests no només els mantenen calents, sinó que també els donen un toc d’estil durant els passejos hivernals.

Protecció per a almohadilles i botes:
La neu i el gel poden ser perjudicials per a les almohadilles de les potes. Considera l’ús de protectors d’almohadilles o botes impermeables per evitar que el fred i la humitat afectin els teus companys durant els passejos hivernals.

Collarets reflectants i il·luminadors:
Amb el canvi d’hora, les sortides nocturnes es tornen més comunes. Opta per collarets reflectants o amb llums LED per garantir la visibilitat i seguretat del teu amic durant els passejos nocturns.

Suplements alimentaris:
Les vitamines C i els olis amb àcids grassos són excel·lents complements alimentaris per a gossos i gats. Beneficien la salut del pèl, la pell i ajuden en problemes articulars i al·lèrgies, proporcionant una capa extra de protecció durant l’hivern.

Productes d’assecament i cura de la pell:
El clima fred pot afectar la pell i el pèl. Utilitza xampús hidratants, condicionadors i suplements específics per mantenir la salut de la pell i el pèl dels teus amics peluts en òptimes condicions.

Joguines interactives:
En els dies freds, és fonamental estimular-los mentalment. Recomana joguines interactives que desafien les seves ments i els proporcionen entreteniment a l’interior, ajudant a combatre l’avorriment durant la temporada hivernal.

Llits còmodes antiestrès:
Proporciona llits còmodes, preferiblement amb materials suaus, perquè descansin sense sentir el fred del terra. Això no només els ofereix comoditat sinó que també ajuda a alleujar l’estrès, contribuint a un son més plaent.

Seguint aquests consells, podràs assegurar-te que els teus amics peluts estiguin llestos i protegits per enfrontar l’hivern amb comoditat i seguretat.

A Terranova Cardedeu i Sant Celoni, disposem d’un gran ventall de productes, vine i t’assessorarem.

 

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad