Monogràfics Salut totes

Coneixes els diferents tipus de magnesi, les seves propietats i beneficis?

El magnesi és una de les sals minerals més present en l’organisme, necessari per a la formació de teixits, activar certes funcions i generar reaccions bioquímiques del sistema. Sempre és un complement a tenir en compte, tenint presents els diferents tipus que hi ha i en quin cas són més recomanables:

Citrat: orgànic i soluble, es troba més en les fruites cítriques, de fàcil absorció i més versàtil per diferents funcions, sobretot sistema nerviós, cansament/insomni i estat d’ànim. Present en el cacau, llegums i llavors.

Clorur: mineral i no soluble, el més utilitzat en els complements, té propietats antiinflamatòries, i desintoxicant, present en verdures verdes, llegums, llavors i fruits secs.

Carbonat: mineral no soluble, beneficiós pel sistema musculoesquelètic, present en algues, fruits secs, cereals integrals i brots tendres

Bisglicinat: combinació de magnesi amb la glicina, que millora la seva absorció i biodisponibilitat, beneficiós per reduir l’estrès, el dolor i la inflamació.

Malat: orgànic i soluble, resultat de la combinació del magnesi amb l’àcid L-treonic (derivat de la vit. C), el més innovador i s’està estudiant per millorar la salut cerebral, memòria, aprenentatge i estat d’ànim.

Lactat: orgànic i soluble, el produeix naturalment l’organisme en activitats físiques o en els aliments fermentats. El més suau de prendre i beneficia al sistema digestiu i renal.

L’ús d’aquests complements ha d’estar sempre sota la supervisió i consell d’un professional, PER AIXÒ ÉS IMPORTANT QUE CONSULTIS al/la naturòpata PER ACONSELLAR-TE QUIN ÉS EL MÉS ADEQUAT EN CADA PERSONA, SITUACIÓ i com utilitzar-lo.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad