Animals totes

Porros i gossos, mal rotllo

Aquest cop hem de parlar d’un tema que sembla tret d’un conte.

Representa que portes a la mascota, en aquest cas, normalment canina, a que la vegi el veterinari, ja que fa coses estranyes, com no aguantar l’equilibri i tenir la mirada dispersa.

Molts gossos/es són consumidors involuntaris i esporàdics de cànnabis i derivats. El pitjor del cas, és que normalment, no ho veiem, o no podem ser prou ràpids per a evitar-ne el consum.

Ningú té un gos “fumeta”, d’entrada, però les peces de haxís o xocolata, com se li diu a un dels derivats de la marihuana, desprenen una olor dolça que els pot atraure molt. I quan ens volem adonar, ja s’ho ha empassat.

Sense entrar en consideracions sobre el consum d’aquest producte per part dels humans, cal tenir present que el gos no sap que va a agafar un cec o col·locar-se, per tant, des del seu punt de vista, es troba malament i no sap que l’hi passa, posant-lo en una situació, com a mínim, incòmoda.

És una intoxicació en tota regla. Poca cosa es pot fer, però això us ho dirà millor la persona especialitzada a la que li porteu.

Normalment, els llocs més propicis per aquestes situacions són els parcs i places públiques on s’ajunten grups de gent per a consumir-ne. Procureu vigilar què ensumen els vostres amics, i allunyar-los de les taules i bancs on creieu que es donen aquestes situacions.

Properament sabrem més coses sobre el coronavirus i el seu comportament amb mascotes. I no oblideu que arriben les plagues d’erugues processionàries.

En parlarem!

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad