Animals totes

Sant Proget: Premis fotogràfics i Comportament Cívic Caní

 

Dissabte 25 de gener, a la plaça major de Santa Maria de Palautordera: durant la festa major d’hivern de Sant Proget, l’associació pel benestar caní Abecan Palautordera muntarà una carpa informativa de 10 a 14h.

Com sempre, tenim novetats: a les 11h. farem la presentació del curs de COMPORTAMENT CÍVIC CANÍ, i a les 12 h. farem l’entrega de PREMIS DEL III CONCURS DE FOTOGRAFIA. També farem una copeta de cava per celebrar-ho.

El curs té com a objectiu millorar la convivència al poble, potenciant la comunicació i el vincle entre el gos i l’humà, i exercint la responsabilitat de conviure amb un gos en societat, mitjançant un curs d’ensinistrament de diverses habilitats bàsiques urbanes.

Serà impartit per: Víctor Ciurana: Educació Canina i Psicologia Animal; i Montse Lloret: Educació Canina, Ensinistrament de gossos d’assistència i Màster en Etologia.

El curs durarà 6 setmanes: els dissabtes del 15 de febrer al 21 de març del 2020. Inscripcions fins el 31 de gener del 2020.

Un cop superada la prova, l’alumne propietari del gos rebrà el Carnet de Comportament Cívic Caní; i el gos, una acreditació que podrà lluir junt amb la seva identificació.

Us podrem atendre personalment, però si voleu tota la informació per inscriure-us abans, envieu-nos un correu a info@abecan.cat i us ho explicarem de grat.

L’entrega del premis de fotografia serà a les 12h. Els guanyadors hauran estat avisats en privat, i la foto que quedi en primer lloc, serà portada del calendari de l’any vinent.

Animeu-vos!

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad