Tallers J. Codina

Detalls dels negocis

jcodina_logo
Popular

Tallers J. Codina

Tallers J. Codina: Més de trenta-cinc Anys d'Excel·lència en Mecànica a Sant Celoni

Al cor de Sant Celoni, existeix un refugi per als amants dels vehicles que busquen l'experiència i la destresa d'una mecànica automobilística excepcional. Tallers J. Codina, un taller de confiança amb més de 35 anys d'experiència, es vanagloria d'oferir una gamma completa de serveis de mecànica de qualitat als seus clients. Com a membre destacat del prestigiós grup de tallers Eurotaller, Tallers J. Codina és el destí principal per als amants de l'automoció a la comarca.

Des de fa més de tres dècades, Tallers J. Codina ha estat un referent a Sant Celoni i els seus voltants. La clau del nostre èxit radica en la passió pels vehicles i un compromísamb la satisfacció del client. Durant tot aquest temps, hem construït una sòlida reputació basada en la qualitat dels nostres serveis i l'atenció personalitzada que oferim a cada client.

La Nostra àmplia gamma de serveis

A Tallers J. Codina, entenem que els vehicles són una part fonamental de la vida diària de molta gent. Per això, oferim una àmplia gamma de serveis de mecànica, que inclouen:

Reparació i Manteniment del motor: Els nostres mecànics altament capacitats tenen l'experiència necessària per abordar problemes del motor, des de reparacions fins a un manteniment preventiu que prolongarà la vida del teu vehicle.

Transmissió i Embragatge: Solucionem problemes de transmissió i embragatge, garantint un rendiment òptim del teu vehicle i una conducció suau.

Sistemes de Suspensió i Direcció: Ens ocupem dels sistemes de suspensió i direcció perquè puguis gaudir d'un viatge segur i còmode.

Sistemes de Frens: Mantenim els sistemes de frens del teu vehicle en perfecte estat, garantint la teva seguretat en la conducció.

Sistemes d'Escapament: Realitzem reparacions i reposicions en sistemes d'escapament, assegurant que el teu vehicle compleixi amb les normatives d'emissions i funcioni de manera eficient.

Diagnòstic electrònic: Disposem d'equips de diagnòstic de darrera generació per identificar i solucionar problemes electrònics al teu vehicle.

Electricitat: Ens ocupem dels sistemes elèctrics del teu vehicle, des de les llums fins als sistemes d'entreteniment.

Pre ITV: Preparem el teu vehicle per a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) per assegurar que compleixi amb les normatives.

Climatització: Mantenim i reparem els sistemes de climatització perquè el teu viatge sigui més còmode en qualsevol època de l'any.

Pneumàtics: Oferim serveis relacionats amb pneumàtics, des de la substitució fins a l'equilibrat.

Injecció: Ens ocupem dels sistemes d'injecció perquè el teu motor funcioni de manera eficient i amb un consum òptim de combustible.

A Tallers J. Codina, la qualitat és el nostre segell distintiu. Utilitzem peces de recanvi de primera qualitat i tecnologia de darrera generació per garantir que el teu vehicle estigui en les millors mans. El nostre compromís amb la satisfacció del client es reflecteix en cada servei que oferim. Escoltem les teves necessitats, expliquem les opcions i proporcionem solucions personalitzades.

Estem oberts de dilluns a divendres, de 8:30 h. A 13 h. I de 14:30 h. A 18 h. Per programar una cita, fer una consulta o rebre més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad