GM Multiservicios

Detalls dels negocis

gm logo

GM Multiservicios

M&M multiserveis, som una empresa completa i eficaç en obres i reformes, amb botiga i exposició oberta al públic en ple cor de Llinars del Vallès. Més de 100m2 de Sòls de les millors qualitats directes de fàbriques de Castelló.

- Fem reformes integrals, obres completes o petites reparacions en lampisteria i electricitat. Tant en habitatges com en comunitats de veïns.
- Som professionals en excavacions i moviments de terra. Emprem maquinària adaptada a cada situació i servei. Rases, aplanaments del terreny, rutes de drenatge, etc. Res se'ns resisteix.
- Transportem qualsevol material o objecte en temps rècord al punt que ens indiquis. Un servei ràpid i professional. Sempre amb garantia de qualitat.
- Davant qualsevol reparació o obra que necessitin els nostres majors o tota persona amb dificultats de mobilitat, acudim immediatament per a donar-los la solució que necessiten.

Els nostres serveis

Reparació de piscines
Notes que la teva piscina t'està començant a donar problemes?, segurament has de buscar una empresa de reparació de piscines a Barcelona.

Realitzem diversos tipus de reparacions de piscines ja sigui de caràcter tècnic o caràcter estètic. Oferim una avaluació completa amb la finalitat de determinar l'origen de la fuga o mal funcionament. Tot diagnòstic és realitzat pel nostre equip de professionals en rehabilitació, arranjaments i reparació de piscines.

Reparació de sostres
Si necessita algun servei de reparació de sostres, en M&M multiserveis podem oferir-li les millors solucions al millor preu, ja que reparem tot tipus de sostres.

Per als nostres especialistes no hi ha teulada o terrat que tingui secrets. Si apareix una filtració, si comencen a sortir goteres o hi ha una taca de floridura en una paret o en el sostre que doni la pista de qualsevol d'aquests problemes, trobaran l'origen immediatament.

Pintat de cases
Si ja no t'agrada la pintura que té la teva casa i t'has cansat del gotelè en les parets, necessites una empresa de pintura professional, ràpida i eficient que t'ajudi a aconseguir que la teva casa quedi com la vols.

En M&M multiserveis realitzem un servei de pintura de cases a Barcelona. Tindràs la solució als teus problemes de la mà d'un servei professional que complirà amb totes les teves expectatives.

Excavacions i moviments de terra
Som experts en qualsevol tipus d'excavació. Disposem de maquinària especialitzada per a adaptar-nos a cada situació.

Què podem fer per tu?. Murs, Aplanament de terrenys per a la seva posterior edificació (habitatges, piscines, finques, edificis, etc., Excavació de rases, Rutes de drenatge, Transport de terra..

El servei més eficient, a la teva disposició. Fem excavacions i moviments de terra a Llinars del Vallès i voltants complint sempre amb totes les mesures de seguretat i estàndards de qualitat.

Reformes integrals
La reforma dels teus somnis és massa costosa i complicada? S’Ha acabat el problema! En M&M multiserveis disposem d'un equip preparat per a qualsevol repte. Sigui com sigui el teu habitatge o negoci i la seva grandària, la farem realitat.

Tu tries: una reforma total o parcial, com pot ser la de la cuina o del bany.

Treballem tots els gremis

- Obra de paleta
- Lampisteria
- Electricitat
- Pintura
- Sòls (ceràmics, laminats de fusta, marbre, etc.)
- Fusteria d'alumini i PVC
- Construcció i manteniment de piscines

Triarem els millors materials i estaràs sempre al corrent del nostre treball. Amb nosaltres rebràs sempre el millor assessorament.

 

Edificació i obra nova
Realitzem projectes des de zero. Disposem de maquinària i personal qualificat per a aixecar tota una edificació. Ja sigui un bloc de cases, edifici per a oficines, xalets independents, xalets adossats, etc.

Ens encarreguem de tot: des del sondeig del terreny, passant per l'excavació i aplanament del terreny fins a la posterior construcció. Incloent el seu moblat i rematades finals.

Amb M&M tens el pack més complet si estàs pensant en un projecte des de zero.

Manetes i petites reparacions

El nostre compromís és total i absolut. Treballem per i per a tot aquell que necessiti a on necessiti una reforma, obra o petita reparació. Fins i tot per a persones amb dificultats de mobilitat o persones majors.

Fem tot tipus de reparacions

- Arranjaments en aixeteria
- Llums
- Canvi de bombetes
- Muntatge de mobles
- Arranjament de persianes
- Canvi d'endolls

Paqueteria i ports
La rapidesa i eficàcia ens caracteritza. També en el nostre servei de transports.

Transportem d'un punt a un altre objectes, estris i mercaderia de grans dimensions. Garantim que tot arribarà en perfecte estat al punt que ens indiquis.

Reparació de sòls
Oferim un servei de reparació de sòls, a càrrec d'un equip professional i expert en el sector.
Eliminem tot tipus de desperfectes com a esquerdes, cops... deixant-ho impecable.

Treballem amb les millors tècniques, per a poder garantir tots els nostres treballs.

Neteja de parcel·les
Oferim un servei professional, de neteja de parcel·les, deixant terrenys nets i lliure de males herbes, branques, arbustos i altres residus.

Treballem amb les millors tècniques, per a poder garantir tots els nostres serveis.

Parquet laminat
Per a aconseguir un sòl elegant i càlid una de les opcions que tens és posar un parquet laminat. És un sòl compost per diverses capes que s'assembla a la fusta natural.
Aquestes capes són: una capa protectora, una capa decorativa, la capa de fibres premsades i la del contra balanç.
És un sòl resistent al desgast i les ratlladures i es presenta en diverses formes i colors.

Neteja fi d'obres
En M&M, construccions i reformes a Llinars del Vallès, també comptem amb un equip qualificat per a oferir-te el millor servei de neteja de fi d'obres.
Una neteja a fons amb els productes més eficaços del mercat. Un treball professional i la teva casa quedarà impecable.

 

Confia en els majors experts en construccions i reformes a Llinars del Vallès.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad