KRONOS – fisioteràpia

Detalls dels negocis

kronos_logo

KRONOS – fisioteràpia

EL NOSTRE EQUIP
comptem amb un grup de professionals altament qualificats en els quals podràs comptar plenament perquè et tractin qualsevol malaltia o t'ajudin amb recuperacions.

SERVEIS
Disposem d'una àmplia gamma de serveis.

REHABILITACIÓ FISIOTERAPÈUTICA
Oferim un tractament terapèutic i de rehabilitació per a diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples malalties, tant agudes com cròniques, per mitjà d'Agents físics com l'electricitat, ultrasò, làser, calor, fred, aigua, tècniques manuals com a estiraments, traccions, massatges

OSTEOPATÍA
Recuperem l'equilibri corporal perdut, reactivant els seus mecanismes de autocuració amb diverses tècniques terapèutiques: manipulacions articulars, tècniques d'energia muscular, de mobilització, d'estirament, HVLT, funcionals, entre moltes altres

RECUPERACIÓ LESIONS ESPORTIVES
La fisioteràpia de l'esport és una branca específica de la fisioteràpia que se centra en dos vessants, totes dues relacionades amb les lesions esportives, sigui d'esportistes amateur o professionals. D'una banda, hi ha diferents tècniques dirigides a prevenir, a preparar la musculatura i les articulacions per a l'exercici i els impactes que puguin sofrir. Per una altra, se centra en el tractament de les lesions o les patologies que es poden produir durant la pràctica esportiva.

ELECTROTERAPIA
Antiinflamatori. Analgèsic. Millora del trofismo. Potenciació neuro-muscular. Tèrmic, en el cas de electroterapia d'alta freqüència. Enfortiment muscular. Millora transporti de medicaments. Disminució d'edema. Control de dolor. Millora sanació de ferides.

KINESIOTERAPIA
Mantenir una capacitat funcional normal. Perfeccionar la resposta muscular. Estimular la propiocepció del moviment Recuperar rangs de moviments. Tractar incapacitats com la tetraplejía, paraplejía així com hemiplejías. Evitar la rigidesa articular. Prevenció i tractament de malalties respiratòries.

MAGNETOTERAPIA
La magnetoterapia és l'aplicació del camp magnètic de dispositius electromagnètics o imants estàtics permanents al cos per a obtenir beneficis de salut.

RECUPERACIÓ FUNCIONAL
Tractament progressiu, per a anar avançant a poc a poc d'acord amb el progrés de recuperació de la part afectada. Al seu torn, un pla de recuperació és individualitzat. Hi ha un tractament diferent per a cada tipus de lesió i de persona, és a dir, que no s'aplica el mateix pla a diverses persones, així existeixi el mateix tipus de lesió. Bona comunicació entre fisioterapeuta, preparador físic i pacient, perquè tots busquin els mateixos objectius amb el mateix mètode.

MASSOTERÀPIA
Tècnicament, és un mètode de valoració (mitjançant la palpació) i de tractament manual, aplicat sobre la coberta corporal i transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans del cos humà. Segons la indicació i els objectius de tractament proposats, es poden aconseguir efectes que generen accions directes o reflecteixes sobre l'organisme.

COL·LABORACIONS
Treballem amb entitats i esdeveniments en els quals els nostres professionals atenen preventiva i curativament a l@s participants. Ell@s es dediquen a l'esport, nosaltres a cuidar-los

TREBALLEM AMB MÚTUES

REALITZEM REHABILITACIÓ DE FORMA GRATUITA ALS ACCIDENTATS DE TRÀNSIT, I ELS POSEM A DISPOSICIÓ DEL NOSTRE GABINET JURÍDIC PERQUE TRAMITI LES RECLAMACIONS PERTINENTS

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad