DOS QUARTS DE CINC – Desperta la curiositat per la cuina!

Detalls dels negocis

DOSQUARTSDECINC-LOGO

DOS QUARTS DE CINC – Desperta la curiositat per la cuina!

DOSQUARTSDECINC és un projecte que neix al Vallès Oriental l'any 2018 amb la finalitat de conscienciar i habituar als més petits en la importància de mantenir una alimentació sana i equilibrada.

Despertar la curiositat per la cuina, motivar-los a descobrir, a tenir nous interessos i a què prenguin consciència del que mengen. Aquest propòsit el vam voler aconseguir a través de les activitats extraescolars i els casals en temporada de vacances.

-Apostem per una pedagogia activa i flexible, basada en la motivació personal de cada infant, on ells són els protagonistes del seu propi procés d'aprenentatge, utilitzant l'adult com a punt de referència.

-Incentivem als infants a aportar les seves pròpies idees, i si són possibles, realitzar-les.

-Confiem en el treball cooperatiu i el respecte mutu i tenim uns objectius pedagògics molts clars. La nostra tasca anirà encaminada a educar als infants en un entorn en el qual puguin adquirir coneixements que fomentin el seu desenvolupament global.

En aquest projecte duem a terme activitats educatives culinàries amb la finalitat que els nostres alumnes aprenguin hàbits saludables d'alimentació i cuina.

Volem que des de ben petits prenguin consciència que significa una alimentació sana i equilibrada, quins aliments són saludables i quins no, també, que assoleixin bons hàbits i alhora aprenguin la importància del reciclatge i la sostenibilitat.

Els infants aprenen gradualment i exponencialment destresa amb els diferents utensilis que fem servir a la cuina, tècniques de manipulació i elaboració dels aliments, vocabulari, entre d'altes, tot envers la cuina, sense deixar de banda hàbits de conducta, de coneixement personal, gestió de conflictes, emocions, frustracions, respecte...

Oferim activitats lúdic-educatives des de la tolerància, la igualtat, la coeducació i l'educació, el respecte, ja sigui cap a un mateix, cap als altres i cap al nostre ecosistema. La solidaritat i la integració envers qualsevol individu, ja tingui alguna discapacitat física, psíquica i/o sensorial, o no.

Treballem la iniciativa, per fomentar la participació, l'autonomia personal i l'esforç individual i col·lectiu.

ELS NOSTRES SERVEIS

-Extraescolars
Qui diu que amb el menjar no es juga?. Ens mengem el món, és una activitat culinària creada perquè els més petits entrin en contacte amb la cuina.

Volem que prenguin consciència del que mengen amb la finalitat d'habituar-los a mantenir una alimentació sana i equilibrada.

Amb aquesta activitat volem iniciar als més petits en l'entorn de la cuina utilitzant el joc com a fil conductor.

-Gestió i coordinació d'extraescolars i acollida
Des de DOSQUARTSDECINC oferim el servei de gestió i coordinació d'extraescolars i acollides, tan de matí com de tardes. Aquest servei va adreçat a escoles, AFA i AMPA.

Conjuntament amb l'equip de l'escola elaborem el projecte que millor s'adapti a les necessitats del centre.

-Tallers d'alimentació saludable per escoles i instituts
Fem activitats i tallers totalment pràctics per introduir als infants i als joves en l'alimentació saludable, els aliments ecològics i de proximitat i en la importància de mantenir una vida sana i no sedentària.

Elaborem receptes calentes, fàcils i senzilles, sense necessitat de fer ús de la cuina del centre.

-Tallers en família
Un espai creat per gaudir d'una bona estona en família cuinant receptes saludables i boníssimes!

-Casals
Els nostres casals ofereixen un munt d'activitats i tallers, manualitats, joc lliure i jocs dirigits, psicomotricitat, expressió corporal, sortides, excursions i la nostra proposta principal, la cuina.

-Tallers personalitzats per ajuntaments i entitats
Realitzem tota mena de tallers relacionats amb la cuina i l'alimentació saludable.

Des de cuina molt senzilla pels més petits, a una cuina més elaborada pels joves.
Amb els adults elaborem batch cooking i fem cuina d'aprofitament per no pensar més en el dinar de tota la setmana i no llençar res de res!, i amb els més grans intercanviem receptes d'abans i d'ara.

-Esdeveniments personalitzats
Organitzem tallers a mida, totalment adaptats a les vostres necessitats. Explica'ns la teva idea i nosaltres la posem en marxa!

-Aniversaris amb tallers de cuina.
Us proposem un taller de cuina on els més petits puguin aprendre noves receptes, manipular, olorar, tastar... on posin en marxa tots els seus sentits!

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad