C.D.MÉNDEZ – Construcciones y reformas

Detalls dels negocis

cdmendez_logo

C.D.MÉNDEZ – Construcciones y reformas

Som una empresa de reformes integrals a Sant Celoni.

En CDMENDEZ realitzem qualsevol projecte, des d'una petita reforma d'un local o habitatge, fins a una construcció des de zero en el seu terreny. El client no ha de preocupar-se de res. Treballem per a constructores i particulars, construccions d'obra nova, rehabilitació, reformes integrals de cuines i banys, locals comercials, enderrocaments d'edificis i habitatges.

Fem treballs de rehabilitació i reformes integrals d'edificis, locals comercials i habitatges particulars. Treballs d'obra de paleta en general, col·locació de tota mena de maons, totxanes, obra vista, etc. Personal qualificat amb anys d'experiència en construcció d'edificis, naus industrials, rehabilitació d'edificis.

Empresa de construcció amb més de 20 anys d'experiència especialistes en reformes integrals de cuines i banys.

En CDMENDEZ treballem directament amb fabricants per a poder oferir el millor producte a un preu més competitiu. Tant el mobiliari de cuina com el de bany, són de fabricants d'alta qualitat situats a Catalunya, que fa que estalviem en transports.

Oferim un servei de renderització perquè tinguin una idea clara i visual de com quedarà la reforma de la cuina o bany que desitgen. Així mateix també si el client ho desitja, podem visitar la fàbrica i veure en primera persona els materials i mobiliaris triats per a la seva reforma.

Disposem de treballadors molt experimentats per a la rehabilitació d'edificis, comunitats i habitatges particulars, intentem mantenir l'essència de l'immoble.
Recuperació d'antiguitats i de mosaics hidràulics, utilitzant materials d'última generació per a donar vida de nou a l'existent.

En CDMENDEZ som conscients de l'entorn on desenvolupem la nostra activitat, que és cada vegada més exigent. És per això que intentem mantenir el nostre creixement amb uns objectius primordials:

  • Englobar les expectatives dels nostres clients complint amb els seus requisits, proporcionant la màxima qualitat a un preu raonable,
  • Disposant d'una gamma de proveïdors de materials i subcontractistes capaços de respondre a les exigències, adjunto la prevenció dels riscos laborals, la qualitat, la formació dels nostres treballadors i la protecció del medi ambient.
  • Comptem amb un equip de professionals perfectament preparats i qualificats capaços de gestionar qualsevol obra oferint un servei personalitzat i un treball de qualitat.

 

Sabem la importància que tenen els nostres treballadors ja que són la base de la nostra empresa, per això dediquem nombrosos esforços en la seva formació i especialment a la seva seguretat. Disposen d'un ampli ventall de cursos i formacions i no deixem d'expandir-nos en aquest àmbit amb les noves tecnologies i avanços en la construcció.
Som presents en diferents gremis, associacions i plataformes de construcció, que garanteixen que la nostra empresa compleix amb tots els requisits que exigeix la llei. Així mateix, acrediten que els nostres serveis ofereixen la tranquil·litat i seguretat de professionals de confiança, aportant aquest valor afegit a la nostra activitat professional.

Demani'ns pressupost sense compromís

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad