Monogràfics totes

QUATRE ANYS.

 

El 13 de gener de fa quatre anys, vaig inaugurar ésser Fisioteràpia, començant així una nova aventura.

Qui diria llavors tot el que hem viscut durant aquests anys, moltes coses que no ens imaginàvem!

Fa 4 anys, quan em vaig decidir a obrir la consulta, encara treballava a Barcelona. Volia oferir al poble de Riells i Viabrea un servei que mancava, on la població havia de desplaçar-se a altres municipis per anar al fisioterapeuta. I a la vegada, fugir de la ciutat per treballar més a prop de casa i més a prop de la natura. Durant el primer any, vaig estar compaginant les dues feines, corrent amunt i avall tota la setmana.
A poc a poc, vaig anar augmentant les hores i estant més aquí que allà.
Quan tot anava progressant, consolidant-se i ja estava 100% a ésser, va arribar el confinament. Però inclús amb els tancaments, la incertesa i inestabilitat de la pandèmia hem continuat creixent dia a dia, gràcies a vosaltres, a la confiança i el carinyo de tots/es.

Durant aquests anys tampoc he deixat de créixer a nivell professional, continuant formant-me i aprenent, cursant el postgrau de tècniques fascials i viscerals, i altres cursos de teràpia manual i exercici terapèutic, les bases i pilars dels meus tractaments.
També a nivell personal he tingut grans canvis, ampliant la família i convertint-me en mare. Fet que ja de per se porta a noves perspectives, nous reptes i aprenentatges, però quan ets autònoma i portes el teu negoci tot es multiplica. Sembla impossible arribar a tot, però tenim una gran capacitat d’adaptació, i quan et dediques al que t’agrada i ho fas amb sentiment, les coses surten per si soles.

Aquest any estic segura que continuaré creixent i aprenent. Aprenent a tots nivells, del que et porta la vida, de la família i de tots vosaltres. Amb nous propòsits i projectes en ment per poder acompanyar-vos, ajudar-vos i oferir-vos el millor servei

Per celebrar aquest aniversari i agrair-vos fer-ho possible, faré diversos esdeveniments i sorpreses que aniré penjant a l’Instagram @esserfisioterapia fins que acabi el mes.

Estigueu atents i no us ho perdeu!

 

Sempre per recuperar la màxima funcionalitat i autonomia a tots els nivells.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad