ÉSSER – fisioteràpia

Detalls dels negocis

esser

ÉSSER – fisioteràpia

A Ésser Fisioteràpia oferim un servei de Fisioteràpia i Rehabilitació on es realitzen tractaments personalitzat amb una visió global i adaptats a cada individu.

Aquest projecte neix de la voluntat de cobrir un buit en aquesta mena de serveis al poble, per prevenir, tractar i fomentar la salut, amb l’ objectiu de millorar la qualitat de vida dels habitants de Riells i de tots els veïns i veïnes del Baix Montseny. Podràs obtenir les eines per aconseguir l’equilibri que el cos necessita, tant a nivell físic com a un nivell més profund, i fomentar un estil de vida i salut activa.

Fem tractaments de fisioteràpia amb l’aplicació de diverses tècniques i teràpies manuals, diferents plans de rehabilitació funcional combinant exercicis terapèutics i propioceptius específics segons la patologia, classes de Pilates en grups reduïts o individuals, activa’t, exercici dirigit a l’activació i estimulació en geriatria, i fisioteràpia respiratòria. També realitzem activitats i tallers diversos per promoure l’activitat, l’esport i la salut.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad