Llar totes

ELS COLORS DEL FENG-SHUI

 

El mes de juny està ple de colors, colors vius que ens envolten per tots costats, que ens omplen d’alegria, i com no, ja que tenim tanta vida i color envoltant-nos, parlem de colors, els colors del Feng-shui.

En un altre article, parlarem de la decoració Feng-shui, però per començar, dediquem aquest article als colors del Feng-shui.

Els colors es relacionen amb els cinc elements de la naturalesa:
– VERMELL: es relaciona amb el foc, simbolitza la passió, l’alegria i la diversió. Aporta dinamisme i afavoreix la comunicació.

– VERD: relacionat amb la naturalesa, la fusta… Els tons verds ens ajuden a relaxar els ambients, prevenen la fatiga visual i fomenta la concentració mental.

– BLAU: el seu element és l’aigua, afavoreix el descans, el pensament i la tranquil·litat interior. Si voleu generar noves idees feu servir tons blaus a l’estança.

– MARRÓ: el color de la terra, simbolitza l’equilibri i la seguretat. Perfecte per espais on compartir un moment de relaxació i sentir-se còmode.

– BLANC: relacionat amb el metall, igual que el daurat, platejat i gris, està lligat amb la força, la resistència i la individualitat. Ideal pels estudis, ja que també fomenta la creativitat.

I vosaltres, apliqueu els colors del Feng-shui a casa vostra?

Si necessiteu assessorament per reformes, decoració o interiorisme, no dubteu i poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad