Monogràfics totes

Horòscop Octubre del 2021

Consulta el teu horòscop per aquest mes d’Octubre de 2021

Àries.-Predisposició a preguntes i dubtes sobre el ser estimat cada dia. Estabilitat en economia. Hi ha la possibilitat que en el treball intentin enganyar-te amb ofertes perilloses.

Taure.- En l’amor, el teu excessiu sentit pràctic, encara que autèntic, pot avorrir al sexe oposat. Predisposició al fet que algú et demani un préstec. A partir d’avui s’aproxima possible desil·lusió en el treball, però amb llum al final del túnel

Bessons.- En l’econòmic, canvia la teva primera intenció; pot resultar positiu. Possibilitat de col·laborar amb altres persones en el treball.

Càncer.- Home i dona, mostra’t amb naturalitat abans el sexe oposat i guanyaràs atractiu. Aparició d’una despesa extra. En el laboral, no dubtis ara a oferir les teves idees.

León.- Període romàntic, per a parelles d’aquest signe, que exigeix cautela en l’amor. La prosperitat passarà per la teva porta; estudia la manera que no escapi. Un viatge curt pot facilitar-te noves idees per al teu treball.

Verge.- Tendència a establir noves relacions afectives. En els diners, mira amb lupa les ofertes d’inversió per a l’hivern. Temps desfavorable per a aliances en el treball.

Lliura.-Encerta i intenta veure amb objectivitat el problema aparegut amb la teva parella; no té importància. De moment pots donar-te algun capritx en família, no es veu perill de problemes en els diners. Sortiràs airós dels conflictes de la teva empresa.

Escorpí.- Temps de monotonia per als solters que estan de vacances de l’amor, caldrà esperar a la primavera, s’aconsella paciència. Període propici  per aquestes dates per a rendibilitzar econòmicament el teu esforç.

Sagitari.- Predicció al fet que planifiquis nous projectes amb la teva parella; es propicia sorpreses positives. Els projectes laborals que hi ha al teu cap, hauràs de postergar-los per a més endavant.

Capricorn.- És temps propici per a gaudir d’emocions sentimentals. No et resultarà fàcil ara com ara recuperar els diners prestats. Sé ambiciós amb els teus objectius en el treball; la bona sort t’afavoreix.

Aquari.- El problema que apareixerà amb la teva parella potser està en la falta de comunicació. Mira el teu armari, no és aconsellable molta renovació ara com ara; és una forma d’estalvi. Arriba l’ocasió en la teva faceta laboral, en la qual se’t reconegui el teu talent; a l’estiu notaràs la recompensa.

Peixos.- Viu emocionalment el moment amorós. Estabilitat momentània en els diners. El problema en el treball i en família amb els fills, el resoldràs si apliques calma i reflexió

.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad