Monogràfics totes

Parlem amb la Mònica i l’Enric, els propietaris del Boca Boca,

Parlem amb la Mònica i l’Enric, els propietaris del Boca Boca, un restaurant a on s’estimen el client. Els qui hi treballen, més que companys de feina, són una família i com que sempre estan en evolució, farà que tinguem Boca Boca per molts anys més.
l’amor per la restauració els hi ve de molt enrere, de família, de pares i avis. Els pares de l’Enric portaven els bars dels cinemes de Badalona, han tingut restaurant… i els de la Mònica n’han tingut tant a Badalona com a Barcelona. Els seus avis ja tenien casetes de pernils i vins a Jerez de la Frontera.

La Mònica i l’Enric es van conèixer a la guarderia. Ja no van tornar a coincidir fins molt temps més tard, al Coco Loco, a on hi havia karaoke.

L’Enric venia a muntar a cavall des dels divuit anys. L’entorn li agradava moltíssim. Aquí hi tenia una egua. Un dia va començar a mirar coses i va acabar venint a viure aquí.

Al principi, la Mònica portava el restaurant del seu pare, que estava a Barcelona. A Cardedeu els van oferir el bar del pàdel, i allà van conèixer molta gent.

“Jo soc cuiner perquè cuino. No tinc estudis formals, lo meu és vocacional”. Deia que era un traductor de receptes, amb vida pròpia, perquè gestiona les receptes, però se’ls fa seves. “Des de petit ho has mamat i és el que has viscut. Jo estava en un tamboret al costat dels focs amb el meu avi quan feia un conill amb bolets… Sempre he estat lligat a la cuina”. Molts dels plats venen dels pares i dels avis. Tenen la mà trencada per cuinar, són de la vella escola, et faran uns bons “callós”, uns bons caragols amb suquet, unes mandonguilles amb sèpia… són receptes de la família. I també coses noves que estan al mercat avui en dia, però no són coses tan elaborades.

Com fan que un plat sigui bo?.

El producte fa molt, evidentment, però després està la forma d’elaborar-ho. Quan cuines has d’anar ajuntant les cosetes, però cadascuna ha de tenir el seu temps. Pots posar els mateixos ingredients; així i tot, si no tens la paciència i els temps, no et sortirà bé.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad