Salut totes

El Làser de díode, una valuosa eina per a la pràctica de la podologia.

La teràpia Làser en podologia sobrepassa els límits de la biologia, la física i Ia tecnologia. L’enfocament principal de la nostra recerca resideix en la convergència i integració de la tecnologia Làser en el tractament de l’onicomicosi, a fasctis plantar: neuropaties, eliminació de berrugues i tractament de ferides.

Quins són els principals efectes?

• Analgèsic: Actua bloquejant els receptors encarregats de recollir els estímuls dolorosos reduint així el dolor i l’edema.
• Antiinflamatori: S’activa el drenatge limfàtic reduint la retenció de líquids provocada per la inflamació.
• Millora de l’activitat vascular: Es formen nous capil·lars en teixits danyats, amb el que s’accelera naturalment el procés de curació i es redueix la cicatriu.
• Incrementa l’activitat metabòlica: Aquesta teràpia genera nivells més alts d’oxigen i nutrients per a les cèl·lules sanguínies.
• Activa la reparació tissular i la reproducció cel·lular: Gràcies als fotons emesos pel làser, provoquen una acceleració en la reproducció i creixement cel·lular. Aquests penetren profundament a l’interior dels teixits, incrementant l’energia disponible per a la cèl·lula. D’aquesta manera es facilita l’accés de nutrients per part d’aquesta i l’eliminació de deixalles cel·lulars.

Quins tractaments es realitzen amb la teràpia làser?

CIRURGIA UNGUIAL: en el camp de la cirurgia de l’ungla la tècnica làser és molt nova i amb grans resultats a causa de la seva ràpida cicatrització. En casos d’onicocriptosis (ungla enclavada) o en distròfies de la làmina unguial, entre altres patologies, on es farà una matricectomía parcial o total, la tècnica làser produeix una cauterització i coagulació de la matriu ràpida i sense dolor postquirúrgic. (Sempre que estigui indicada aquesta tècnica).

ONICOMICOSIS: és la infecció produïda per fongs que afecta les ungles. Es manifesta amb taques blanc-groguenques que van estenent-se des de la part final de l’ungla podent afectar a tota la làmina unguial.
Amb la teràpia làser en combinació amb altres tractaments (oral i tòpic) es produeix una fotoinactivació del fong i desnaturalització del seu contingut enzimàtic accelerant el procés de curació i millorant el seu aspecte en menys temps.

BERRUGUES PLANTARS O PAPIL·LOMES: És una infecció vírica produïda pel virus del papil·loma humà (VPH). La seva manifestació als peus és en forma de berruga, la teràpia làser és una alternativa a altres tractaments produint una cremada controlada ressecant la lesió.

ÀLGIES: Tendinopaties, fasciopatíes, dolor neuropàtic…

CICATRITZACIÓ: Accelera el procés de reparació òssia i de cicatrització, a més de disminuir l’edema en processos postquirúrgics.

BENEFICIS
– Màxima eficàcia
– Sense medicació
– Sense anestèsia
– Sense Dolor
– Sense efectes secundaris

 

JA DISPONIBLE AL NOSTRE CENTRE!

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad