WINDECOR – RÈTOLS

Detalls dels negocis

windecor_logo

WINDECOR – RÈTOLS

QUI SOM
En Windecor Rètols comptem amb una àmplia trajectòria en l'àmbit de la retolació, senyalització i impressió digital. El nostre objectiu és materialitzar qualsevol tipus de necessitat per part dels nostres clients per a arribar al seu públic objectiu: rètols corporatius, vinils de decoració per a aparadors o interiors, lletres corpòries, senyalització, retolació de la flota de vehicles, marxandatge, presència en esdeveniments i accions publicitàries.

Fabricació i instal·lació de rètols
Oferim un servei integral, des del disseny de la imatge o rètol corporatiu fins a la materialització del mateix en tota mena d'acabats i la instal·lació del muntatge final. Per a això només treballem amb els millors productes i proveïdors del mercat, la qual cosa garanteix la durabilitat i qualitat de totes les nostres peces.
Comptem amb personal tècnic propi, així com d'instal·lacions per a dur a terme projectes de gran format en tota mena de material, la qual cosa ens permet complir amb els terminis estipulats dins de qualsevol producció. Disposem dels certificats que acrediten als nostres muntadors en el maneig i seguretat de cistelles i plataformes elevadors mòbils, així com de les mesures necessàries en prevenció de riscos laborals.

Imatge corporativa
Avui dia, en un món interconnectat i global, on els consumidors tenen un major accés a la informació, dins d'un entorn amb un marcat caràcter visual, la imatge corporativa de la nostra empresa és de vital importància. El client ja no sols busca un producte concret, sinó sentir-se identificat amb la filosofia de la marca que es troba darrere. Per tant, és important no sols que treballem a crear un bon logotip, sinó que totes l'accions de comunicació visual que generem per a publicitar el nostre negoci transmetin encertadament la filosofia i valors de la nostra marca.

ELS NOSTRES SERVEIS

Rètols per a aparadors i façanes
La retolació de la façana o aparador és la primera impressió amb la qual un client potencial es quedarà, i la manera de destacar sobre els nostres competidors. Actualment existeixen moltes solucions en el mercat per a retolar façanes. No obstant això, abans de triar hem de tenir en compte aspectes com la longitud, l'estil o la necessitat que el rètol s'il·lumini o no en horari nocturn.
Entre algunes de les solucions de rètols per a l'exterior es troben les següents:
• Rètols amb i sense il·luminació
• Banderoles
• Banderoles de lona amb dues suportis
• Lona d'impressió digital

LLETRES CORPÒRIES
Les lletres corpòries són una de les solucions més versàtils i genuïnes a l'hora de realçar el logo o la imatge d'una empresa. La seva adaptabilitat quant a tipografia, estils, acabats i colors és tan àmplia, que s'ha convertit en l'opció preferida a l'hora de decorar ambients, per la qual cosa és freqüent trobar-la, a més de com a rètol, a l'interior d'oficines, restaurants i fins i tot com a decoració per a esdeveniments.

Lletres 3D corporatives
En Windecor Rètols disposem d'un ampli catàleg de lletres i nombres corporis de diferents dimensions, materials, colors i textures, capaces d'adaptar-se a la necessitat de qualsevol tipus de negoci:
• Lletres corpòries de PVC: es tracta de l'opció més actual i econòmica del mercat, ideal si busquem un acabat modern i innovador.
• Lletres corpòries d'alumini o llautó: senzilles i elegants, són perfectes per a negocis que vulguin transmetre una imatge de serietat i modernitat.
• Lletres corpòries buides: disponibles en acer i llautó, són lletres d'excel·lent qualitat i acabat, pensades per a donar un toc de distinció a un negoci, despatx o empresa.
• Lletres corpòries de metacrilat: l'opció preferida de les empreses joves i modernes per la seva acabo lleuger i la seva producció realment econòmica.

VINILS
Una de les tendències per a treure més partit a l'interior i exterior d'un negoci són els vinils decoratius. L'èxit d'aquesta mena de retolació es deu principalment a la seva capacitat per a adaptar-se a qualsevol espai; la seva sorprenent versatilitat i nivell de personalització, la qual cosa permet crear dissenys molt impactants i exclusius; la facilitat tant per a instal·lar-ho com per a remoure-ho, sense danyar les superfícies; i una producció molt assequible, apta per a qualsevol butxaca.

Vinils decoratius
Per tot això, aquest tipus de recurs decoratiu és el número a l'hora de decorar aparadors, diferenciar ambients, crear espais de major intimitat, retolar vehicles o simular murals o paisatges en terrasses i establiments.

Vinils de tall o impressió
Principalment existeixen en el mercat dos tipus de vinils decoratius, els vinils de tall i els d'impressió. En Windecor Rètols disposem d'un equip de professionals que l'assessoraran en tot moment sobre qual és la millor opció per al seu negoci.

LÀMINES SOLARS
Les làmines solars són el millor recurs per a protegir les seves instal·lacions o vehicles, estalviant energia. Es tracta d'una pel·lícula fina, transparent i autoadhesiva, de fàcil col·locació, que s'aplica al cristall per a modificar i realçar les seves característiques sense necessitat de canviar la finestra.
Aquestes làmines reflecteixen, absorbeixen i transmeten els raigs solars de manera que es pugui controlar tant el disseny com el funcionament de l'envidrament: color, transmissió de raigs ultraviolats, transmissió de raigs infrarojos, enlluernament, pèrdues de calor, entre altres.
Poden arribar a absorbir i reflectir fins al 80% de la calor que ve de l'exterior produint un estalvi d'energia molt significatiu.

Impressió digital en gran format
A Windecor Rètols som especialistes en impressió digital de gran format i el seu ús com a eina publicitària. Disposem d'un servei integral de disseny, fabricació i instal·lació, així com de personal qualificat, instal·lacions i maquinària pròpia, la qual cosa ens permet portar un control més exhaustiu de totes les fases del procés, aconseguint resultats de gran qualitat a preus molt competitius. Per a assegurar-nos d'obtenir un producte que compleixi amb els estàndards establerts comptem amb un servei de tractament d'imatges que utilitza la tecnologia més avançada en programari de gestió del color.

MARXANDATGE
El marxandatge és un altre dels braços principals a l'hora de construir la nostra imatge corporativa o de marca. Una manera de continuar comunicant-nos amb el client és a través de: la imatge dels nostres dependents, el disseny de les nostres oficines, els welcome packs que lliurem a l'entrada d'un esdeveniment o els regals d'empresa als nostres usuaris més fidelizados.
A més d'això, a nivell intern també pot ajudar-nos a reforçar la identitat de grup, creant una imatge amb la qual els nostres professionals puguin sentir-se identificats i recompensant-los amb regals o activitats lúdiques que reforcin el seu compromís amb la marca.

Producció de marxandatge
La nostra companyia està especialitzada en el disseny i producció de materials de marxandatge, a continuació et deixem una selecció del nostre catàleg:

• Serigrafia i tèxtil: samarretes, pols, capells, motxilles, dessuadores, pantalons, bosses, davantals, tovalloles, motxilles, paraigües, agendes, bolígrafs, clauers, llanternes, etc.
• Welcome packs: encunys, manipulats, acabats especials, personalització, materials exòtics.
• Esdeveniments: xapes, segells de cautxú, CDs, Dvds, targetes PVC, cintes d'abalisament, sistemes d'identificació, dorsals esportius, lanyards, etc.

Regals promocionals
A continuació li deixem una petita selecció dels nostres regals d'empresa més sol·licitats:
• Solucions d'escriptura
• Clauers
• Accessoris per a telèfons intel·ligents i tauletes
• Claus USB
• Calculadores
• Blocs i agendes
• Porta documents
• Carteres
• Disseny especials
• Regal
• Rellotges
• Gadgets
• Llar
• Viatge
• Esport

 

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad