JARO BIKES

Detalls dels negocis

jarobikes_logo
Popular

JARO BIKES

JARO BIKES neix des d'un taller De cotxes en Santa María de Palautordera, és el resultat de l'ampliació i innovació de dos joves empresaris, visionaris d'un mercat en plena expansió que havia de ser atès.

 

JARO BIKES, disposa d'una àmplia exposició i servei de reparació. En aquesta, queda representada les diferents disciplines de ciclisme com el de carretera, bicicleta de muntanya, ebike, MTX, enduro, gravel, passeig, bicicletes de nen ...etc. Així com diferents models de patins.

 

APASSIONATS DEL CICLISME I LA MOBILIDAD URBANA

Els nostres clients són ciclistes com tu. Participen en esdeveniments, viatgen amb la seva bicicleta i patí, la utilitzen com a mitjà de transport...etc. És a dir, comparteixen la teva mateixa passió.

 

CUIDEM LA TEVA BICICLETA I PATÍ COM SI FOS NOSTRE

En JARO BIKES disposem d'un taller de ciclismo i patins. El taller no és exclusiu per a les bicicletes que s'hagin venut a la nostra botiga. Pots portar la teva bicicleta al nostre taller, independentment d'on l'hagis comprat. Els nostres companys de taller estan sempre en contínua formació sobre les principals marques de components.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad