Hostal, Bar, Restaurant – TURÓ DE L’HOME

Detalls dels negocis

turodelhome_logo
Popular

Hostal, Bar, Restaurant – TURÓ DE L’HOME

Més de 100 anys regentant Turó De L'Home. Som la quarta generació que porta aquest hotel, bar i restaurant en ple cor del Parc Natural de Montseny, a Santa Maria de Palautordera.
Som el lloc triat pels amants de la naturalesa, per aquells que busquen gaudir de la tranquil·litat i la calma i practicar senderisme, bicicleta de muntanya o passejos a cavall per alguna de les nombroses rutes que hi ha en la zona.
Cuina casolana i un entorn natural

  • El nostre Hotel; Som un hotel familiar on disposem de sis habitacions dobles i dos individuals. Estem situats al Parc Natural de Montseny, un lloc ideal per a descansar i gaudir de la naturalesa
  • El nostre Bar; Comença el dia amb energia. Tenim deliciosos esmorçars, pizzes i entrepans. Aquí podràs gaudir de la nostra terrassa i wifi gratis. Som pet- friedly pots venir amb la teva mascota. T'esperem!
  • El nostre Restaurant; La nostra cuina és casolana i de qualitat. Estem especialitzats en carns, sobretot carn de caça i bolets de temporada. Fes la teva reserva i veuen a veure'ns! Estem segurs que voldràs repetir.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad