Centre Quiropràctic Cardedeu

Detalls dels negocis

cquirooracticcard_logo

Centre Quiropràctic Cardedeu

Hola, soc Lluís Vilches, des de petit sempre em va agradar l'esport, les excursions a la muntanya, l'activitat física i el moviment corporal en general. Em vaig decidir a estudiar quiropràctica per poder ajudar la gent a recuperar la salut a través de recuperar el moviment. Vaig estudiar quiropràctica, i vaig fer una especialitat en rehabilitació de columna i rehabilitació esportiva als Estats Units. Així com un postgrau en neurologia i neurologia funcional. Des del 2008 ajudo les persones a recuperar la seva salut a través de la quiropràctica.
El "Centre Quiropràctic Cardedeu" és un espai dedicat a la cura de la salut musculoesquelètica i neurològica a la localitat de Cardedeu. El nostre centre està especialitzat en la quiropràctica, una disciplina mèdica centrada en el diagnòstic i el tractament de trastorns relacionats amb la columna vertebral i les articulacions.

Al "Centre Quiropràctic Cardedeu", estem compromesos amb el benestar dels nostres pacients i oferim una àmplia gamma de serveis dissenyats per abordar diverses molèsties i millorar la qualitat de vida. Fem avaluacions exhaustives per identificar les causes subjacents dels problemes de salut i crear plans de tractament individualitzats per a cada pacient.

Els nostres serveis inclouen:

Ajustaments Quiropràctics: Fem ajustaments manuals precisos per corregir desalineacions vertebrals i restaurar la funció neuromuscular adequada. Això pot alleujar el dolor de l'esquena, el coll i altres problemes relacionats.

Teràpia de Rehabilitació: Oferim teràpia de rehabilitació personalitzada per reforçar els músculs i millorar la mobilitat, ajudant a prevenir futures lesions.

“En el Centre Quiropràctic Cardedeu el  nostre lema es quiropràctica per a tothom”

Al "Centre Quiropràctic Cardedeu", la nostra missió és proporcionar una atenció integral i personalitzada per promoure la salut i el benestar dels nostres pacients. Estem compromesos en ajudar a viure una vida més saludable i activa, abordant les molèsties musculoesquelètiques de manera efectiva i natural.
Vine a conèixer-nos, et podem ajudar! A la primera visita farem una valoració general, també farem un examen de la postura, i proves funcionals de la columna i determinarem si et puc ajudar. Després, t'explicaré quin és el teu problema i què farem per solucionar-ho, i començarem immediatament la recuperació de la teva salut.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad