CATALUM – Tancaments d’alumini

Detalls dels negocis

CATALUM_LOGO

CATALUM – Tancaments d’alumini

Fusteria d'Alumini CATALUM, som una empresa de fusteria d'alumini i cristalleria situada a Santa Maria de Palautordera. Portem més de 10 anys d'experiència dedicant-nos a la venda, instal·lació i muntatge d'una àmplia gamma de productes d'alumini, PVC i cristall. A més, oferim serveis de: fusteria de serralleria i cristalleria.

SOM FABRICANTS

Som especialistes en cristalleria de mampares de dutxa, aparadors comercials, baranes de cristall, miralls, cortines de cristall, portes, sòls de cristall, mosquiteres, motorització motors de percusió, etc. Realitzem un servei complet de serralleria amb la major rapidesa, eficàcia i discreció: reixes per a finestres, portes…etc

Ens adaptem a cada necessitat, amb una qualitat de materials garantida i amb els millors professionals experts en el sector. El nostre equip professional està completament capacitat i format per a qualsevol dels serveis que oferim. Es caracteritzen per treballar de manera ràpida i eficaç, adaptant-se a cada situació i client. Amb una qualitat de 10.

No dubtis a contactar amb nosaltres. Truca'ns per a més informació sobre qualsevol dels nostres serveis.

 

 

 

 

 

 

 

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad