GARCINIA
La GARCINIA CAMBODGIA és un fruit originari de l’Índia, molt ric en AC. HIDROXICITRIC (HCA) que activa el metabolisme de cremació de greixos de l’organisme, convertint-los en glucogen, el “combustible” dels músculs, aquest procés del HCA també actua evitant la producció de colesterol.
Els components de la GARCINIA també ajuden a regular l’ansietat de menjar, ja que estimulen la producció de serotonina, conté ac. Tartaric que li aporten propietats antioxidants. I el seu extracte té propietats antiinflamatòries i protectores de l’estómac.
Propietats:
Bloquejador i cremador de greixos.
Saciant.
Antioxidant.
Regula la tensió i colesterol.
Malestar i cremor d’estómac.
Exercici físic i esportistes.
L’ús d’aquests complements ha d’estar sempre sota la supervisió i consell d’un professional, PER AIXÒ ÉS IMPORTANT QUE CONSULTIS al/la naturòpata PER ACONSELLAR-TE QUIN ÉS EL MÉS ADEQUAT EN CADA PERSONA, SITUACIÓ i com utilitzar-lo.