Monogràfics totes

Horòscop Agost del 2021

Consulta el teu horòscop per aquest mes d’Agost del 2021

Àries. – Vigila el teu malbaratament; pot generar confusió. Tendència a una certa agitació en el treball; no deixis anar un cap mentre no agarris un altre.

Taure. – Existeix perill de ruptura sentimental. El canvi d’inversions pot resultar un encert a curt termini. Bon moment per a resoldre situacions laborables que vénen del passat amb un amic

 

Bessons. – Possibilitat de breu conflicte en la vida sentimental. En els diners, és possible que una persona t’aconselli. Estabilitat en els temes de treball.

 

Càncer. – Retrocedir i tancar-se en si mateix és una solució poc fiable per a l’amor. L’aparent estabilitat en el treball pot amagar algun conflicte.

 

León. – Per desgràcia la gent no és sempre el que sembla;

estigues alerta en la teva economia. No es preveuen novetats en el treball.

Verge. – Et pot arribar algun extra imprevist de diners. El treball eficaç en segon pla té els seus avantatges; no les menyspreïs.

 

Lliura. – No malbaratis, que el futur pròxim pot ser complicat. Carrega piles durant el matí, que pot haver-hi conflictes en el treball.

 

Escorpí. – Si estàs pensant en noves iniciatives econòmiques, consulta amb la teva parella i fills. No pensis només en avui.

 

Sagitari. – El seu sacrifici pels altres serà bona carta de presentació per al sexe oposat. Bona sort sobre els diners, pots donar-te un capritx sense temor. Planteja’t reduir el treball actual en favor de l’atenció a la teva família.

 

Capricorn. – Tendència a l’arribada de diners. En el tema laboral no t’impacientis, el futur és esperançador.

 

Aquari. – Mostra comprensió; és fàcil, posa’t en lloc de la teva parella. Associa’t, però les prediccions no aconsellen grans inversions. Roman atent, possible pèrdua de treball.

 

Peixos. – Davant la incertesa és positiu trencar; el canvi periòdic porta aire fresc i oportunitats amoroses en el futur per als solters. Els estalvis que tens et vindran bé en aquestes dates.

.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad