Alimentació Monogràfics Salut totes

Coneixies les propietats de la daurada?

La daurada és rica en àcids grassos omega-3, la qual cosa ajuda a reduir els nivells de colesterol en sang. D’altra banda, aquest pescat blanc destaca pel seu contingut en vitamines, que funcionen com a antioxidants i prevenen l’aparició de malalties com el càncer.

Tot pescat és beneficiós per a la salut si ho afegeixes a la teva dieta, per als esportistes és una peça clau dels seus menjars, ja que comunament té un alt valor proteínic. Els peixos blancs solen ser baixos en calories, d’altra banda, els blaus ens aporten greixos beneficiosos per al nostre cos. L’orada es troba en el grup dels peixos blancs i és un producte magre i semigràs que aporta gran quantitat de beneficis al nostre organisme.

Principals beneficis de la daurada:
• Té un baix contingut en greixos i calories, per tant, ho fa un aliment perfecte per a la gent que estigui pensant a perdre pes, protegint a més el sistema cardiovascular.
• Els únics greixos que conté són Omega3 i Omega6 que entre alguns beneficis aporten energia, regulen la pressió arterial, protegeixen de malalties cardíaques, tenen efecte antiinflamatori o prevenen la diabetis.
• És un aliment molt digestiu, ja que és fàcilment digerible, la qual cosa el converteix en un perfecte aliat per a una dieta lleugera.
• Ric en proteïnes que ajuden al creixement i desenvolupament de l’organisme de manera correcta, a més afavoreixen funcions immunològiques i doten d’energia al cos.
• Conté una gran quantitat de vitamines.
• Conté a més Seleni, Fòsfor, Potassi i Colesterol.

 

A la peixateria Mari, volem contribuir amb la teva salut, amb aquesta gran oferta

  • Oferta vàlida el divendres 10/02/23 i dissabte 11/02/23

 

 

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad