TRABAL Assegurances

Detalls dels negocis

TRABAL_LOGO

TRABAL Assegurances

Des de 1969, hem vist de tot, són molts anys al costat teu. I sí, creiem que l'experiència és un grau.

Després de tants anys caminant junts, hem creat un caràcter propi, molt nostre, molt proper, perquè ens facis teus. Per això, amb vocació de servei, estem al costat dels nostres assegurats en tot moment. Sempre disponibles.

PRODUCTES DESTACATS

LLAR. Com a casa, en cap lloc. T'oferim una àmplia oferta d'assegurances de la llar per a la teva total tranquil·litat.

AUTO. T'encanta conduir sense preocupar-te d'imprevistos, veritat? T'oferim un ampli ventall de productes que s'adeqüen a les teves característiques com a conductor i segons la mena de vehicle.

LLOGUER

. Ets propietari d'un habitatge llogat a un tercer? Perquè aquest és l'assegurança que buscaves, perquè no n'hi ha prou amb tenir assegurada l'habitatge amb l'assegurança de la llar. Contractant-lo, la teva tranquil·litat estarà garantida.

PATINETS. Et mous amb patinet elèctric? Tens una cadira de rodes elèctrica o fins i tot un segway? Aquest és l'assegurança que necessites contractar per a estar sempre cobert. No te'l pensis més.

INSTRUMENTS MUSICALS

. En TRABAL sabem que el teu instrument és com un tresor per a tu. Tant si toques el violí com la trompeta o el clarinet, aquest és l'assegurança que necessites. No perdis mai el ritme!

MASCOTA

. El teu millor amic mai ha estat tan protegit. Es l'assegurança que necessita la teva mascota, amb diferents opcions de cobertura perquè trobis el que més et convingui.

COMERÇ

. Si ets propietari d'un comerç, aquest és la teva assegurança. Ens aixequem d'hora cada dia, com tu, per a oferir-te tota mena de cobertures per al teu negoci.

COMUNITATS

. Si les queixes dels teus veïns et fan sortir de polleguera, per fi s'acabaran. Aquí trobaràs el que necessita la teva comunitat de propietaris. Nosaltres ens farem càrrec de qualsevol incident que pugui produir-se.

Qui més coneix és qui millor decideix. Fem senzill el món de les assegurances compartint consells, novetats, tendències, actualitat i... moltes coses més.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad