TALLERS AMBRÓS

Detalls dels negocis

ambros_logo
Popular

TALLERS AMBRÓS

Des de 1961 generant confiança. Taller Ambròs acaba de complir mig segle de servei als conductors, des del vessant de la mecànica. El taller que avui dia regenta Joan Ambròs, el va obrir el pare, Pere Ambròs, el febrer de 1961. Pere Ambròs va basar el seu negoci en la vella màxima comercial de «primer, el client»; no era estrany que es despertés a mitjanit per a arreglar algun vehicle d'urgència. A més de la qualitat de la seva feina, Pere Ambròs també va abocar-hi creativitat a l'hora, per exemple, de dissenyar carrosseries de camions. El 1989, i després de 28 anys de feina, Pere Ambròs va decidir jubilar-se. Era el torn d'una altra generació.

Joan Ambròs, que ajudava el seu pare al taller des dels 14 anys, va posar-se al capdavant del negoci familiar. En aquell moment, les reparacions mecàniques no estaven tan basades en la substitució de peces: sovint, els components espatllats encara es reparaven a mà. A banda de la vessant mecànica, des de 1982 fins a l'any 2013, l'establiment ha estat agent Peugeot.

Actualment som un taller multimarca, tant en venda com en reparacions. Tallers Ambròs ha passat del mig segle. En definitiva, més de cinquanta anys de bon servei que deixen un pòsit de confiança dels clients; una confiança que assegura el futur d'aquest negoci familiar per molts anys més.

Treballem per a la seva seguretat i tranquil·litat.

Els nostres serveis ...

Servei de taller
-MANTENIMENT MULTIMARCA
-LÍNIA PRE-ITV
-MECÀNICA
-REVISIÓ
-CANVI D'OLI
-PNEUMÀTICS
-FRENS
-CORRETJA DE DISTRIBUCIÓ
-CLIMATITZACIÓ
-AMORTIDORS
-ESCAPAMENTS
-TRANSMISSIONS
-PLANXA
-PINTURA
-ELECTRICITAT
-VEHICLE DE SUBSTITUCIÓ
-SERVEI DE RECOLLIDA I ENTREGA A DOMICILI

* Segons el Reglament CE 462 / 2010, no es perd la garantia del fabricant

Venda de Vehicles
-VEHICLES NOUS
-VEHICLES D'OCASIÓ / SEMINOUS (Cotxes, monovolums, furgonetes…)
-FIANCIACIÓ VENDES
-ASSEGURANCES VEHICLES

HORARI:
De dilluns a divendres:
de 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00 h
Dissabtes: de 9:00 a 13:00 h

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad