PUBLIECO Publicitat a travès de l’objecte

Detalls dels negocis

publieco_logo

PUBLIECO Publicitat a travès de l’objecte

PalauPublieco S.L. va començar la seva activitat en el sector de la publicitat i les arts gràfiques l'any 1992 amb molt d'esforç i satisfacció, dedicant-nos a la personalització de regals d'empresa, promocions publicitàries, impressió de gran format unit a un bon disseny gràfic i corporatiu.

Aconsellem als nostres clients sobre com construir i expandir la seva marca, combinant estratègia, creativitat, tecnologia i capacitat de gestió.

Amb un tracte personal, escoltant, preguntant adequadament i posant-nos en el lloc dels nostres clients, aconseguim plasmar l'essència de la seva marca.

Transformem reptes des d'una sola unitat fins a grans tirades, amb un assessorament professional per a cobrir totes les seves necessitats gràfiques aportant un producte adaptat a les necessitats del client.

Oferim l'elaboració del seu producte de principi a fi. No haurà de dependre de diversos proveïdors per a obtenir el treball que desitja. Recerca contínua d'ofertes, promocions, descomptes que li donen valor afegit als nostres productes.

Situats a Santa Maria de Palautordera, estratègicament entre Barcelona i Girona, disposem de més de 600 m2 al servei dels nostres clients, oferint els serveis de serigrafia, tèxtil, transfers, làser, pantògraf, retolació, impremta, manipulació en general, regals d'empresa i una infinitat d'articles de promoció.

Per a satisfer les necessitats dels nostres clients, disposem d'un servei logístic amb un gran estoc permanent.

QUÈ FEM
ROBA PERSONALITZADA, UNIFORMES LABORALS, ARTICLES PUBLICITARIS, LONES I ROLLUPS, IMPREMTA, GRAN FORMAT, RETOLACIÓ DE VEHICLES, TASSES, VINIL ADHESIU, SUBLIMACIÓ, SUBLIMACIÓ TÈXTIL, ETIQUETA O PAPER DIGITAL, BRODAT, CONSELLS PER A LA TEVA ROBA, CAMISETES, GORRES, BOLÍGRAFS, CLAUERS, PINS, ENCENEDORS,  RELLOTGES, SUADORES, XANDALLS, MONEDERS, CALENDARIS, BOSSES, CARAMELS, AGENDES, GLOBUS, LOGOTIPS, CATÀLEGS, ETC…

 

TÈCNIQUES DE MARCATGE
TAMPOGRAFIA, SERIGRAFIA, SERIGRAFIA CIRCULAR, MARCATGE LÀSER, LÀSER CO2, IMPRESSIÓ DIGITAL, IMPRESSIÓ DIGITAL TÈXTIL, TRANSFERS, DOMING, TERMOGRAVAT, OFFSET.

 

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad