PIM PAM POLLO

Detalls dels negocis

pimpampollo_logo

PIM PAM POLLO

A Pim Pam Pollo cuinem per tu amb productes frescos, de proximitat i de qualitat. Som la teva rostisseria a Llinars del Vallès. T'oferim el millor pollastre a l'ast del Vallès amb el sabor tradicional i et regalem unes patates al caliu fetes amb el seu temps de cocció.

Tots els nostres plats i productes són d'elaboració pròpia, com croquetes i canelons de diferents sabors, patates al caliu, "ensaladilla", pasta a la carbonara o a la bolonyesa, amanida xinesa, salpicó de marisc, galtes al vi negre, vedella en salsa, cargols, peu de porc, etc.

També tenim una àmplia gamma de postres casolanes on destaquen l'arròs amb llet i les mousses.
Fem paelles, fideuàs, conill, xai, etc. per encàrrec, a més a més de plats diferents cada dia.
Els nostres fregits es fan al moment, només hauràs d'esperar 3 minuts, vine a conèixer-nos i tasta els nostres plats, segur que hi tornaràs.

El nostre horari és de dijous a diumenge i festius de 10 a 15 hores.

 

En Pim Pam Pollo cocinamos por ti con productos frescos, de proximidad y de calidad. Somos tu asador en Llinars del Vallès. Te ofrecemos el mejor pollo a l’ast del Vallès con el sabor tradicional y te regalamos unas patatas asadas hechas con su tiempo de cocción.

Todos nuestros platos y productos son de elaboración propia, como croquetas y canelones de diferentes sabores, patatas asadas, ensaladilla, pasta a la carbonara o a la boloñesa, ensalada china, salpicón de marisco, carrilleras al vino tinto, ternera en salsa, caracoles, pies de cerdo, etc.

También tenemos una amplia gama de postres caseros donde destacan el arroz con leche y las mousses. Hacemos paellas, fideuás, conejo, cordero, etc. por encargo, además de diferentes platos cada día. Nuestros fritos se hacen al momento, solo tendrás que esperar 3 minutos, ven a conocernos y prueba nuestros platos, seguro que volverás.

Nuestro horario es de jueves a domingo y festivos de 10 a 15 horas.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad