Oh! Carol – sabates i complements

Detalls dels negocis

ohcarol_logo

Oh! Carol – sabates i complements

Oh! Carol, situada al carrer Major 78, de Sant Celoni, és el teu racó vintage del Montseny.

Botiga decorada en el seu interior al més pur estil bohèmia, amaga en els seus penjadors autèntics tresors vintage i d’últimas tendències en moda que no dubtaràs a portar-te a casa perquè són peces úniques!

Sabates i complements per a dones que volen ressaltar totes les seves qualitats. Tenim les sabates i els complements per a dones que saben on trepitgen, amb fermesa i elegància; amb un to actual.

Ja sigui que estiguis buscant sabates de taló, tacons, slingbacks, sandàlies, sabates planes o botes, hi ha un parell perfecte per a cada noia retro-chic aquí mateix, en la boutique Oh! Carol. Perquè les sabates genials són una cosa, però les sabates nostres realment saben com portar el teu estil al següent nivell!

La col·lecció de sabates que tenim aquí és perfecta per a rematar el teu conjunt retro, casual o elegant de la millor manera.

Estàs buscant les sabates de noces o celebracions perfectes? També tenim molts d'aquests! El detall de les sabates els fa insuperables per a cada moment en el qual vulguis lluir més femenina i especial.

Vine a conèixe'ns

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad