LUBULONA – Joguines de fusta creatives

Detalls dels negocis

lubulona_logo

LUBULONA – Joguines de fusta creatives

En ple centre de Cardedeu, trobem Lubulona, una botiga de joguines de fusta que animen els nens a jugar creativament, construir els seus propis mons petits i explicar les seves històries.

Dissenys minimalistes, amb l'olor i el toc de la fusta, dissenyats i fabricats a Cardedeu en col·laboració amb proveïdors europeus. Utilitzem el faig natural i la fusta d'auró i taques i coles no tòxiques. La nostra gamma inclou joguines de construcció d'estil urbà, vehicles de fusta, així com blocs de construcció i joguines d'apilament.

Som Tina i Jordi, pares de dos nois i fundadors de Lubulona. Tina és el motor creatiu de la marca. S'ocupa del desenvolupament de productes i de la presència de la marca a les xarxes socials. També passa molt de temps amb un pinzell de pintura a la mà, convertint els objectes de fusta en joguines de colors. Jordi s'encarrega de la comunicació amb els nostres proveïdors, estibadors i distribuïdors. Processa totes les comandes i s'assegura que els nostres productes arriben amb seguretat a les seves destinacions.

 

LUBU TOWN
El nostre primer producte va ser «Lubu Town», la nostra moderna ciutat de joguines de fusta. La ciutat de Lubu és una joguina que inspira els nens a ser petits arquitectes i construir els seus propis edificis i ciutats. Durant la fase de disseny de la ciutat de Lubu, vam donar a nens de 3 a 6 anys diferents prototips per jugar. Basant-nos en les nostres observacions durant aquestes proves de joc, després vam redissenyar i adaptar els prototips. El producte final és una joguina versàtil, creativa i molt intuïtiva, que combina la construcció amb el joc simbòlic i permet als nens triar com jugar i amb què jugar.

Com són les nostres joguines?

*JOGUINES SENSE ETIQUETES: Per què deixar que el màrqueting de joguines i els estereotips de gènere decideixin amb quines joguines haurien de jugar els nens? A Lubulona preferim donar-los una opció.

*SEGURS I SOSTENIBLES
Totes les nostres joguines compleixen la norma europea de seguretat de les joguines i estan marcades amb CE. Només utilitzem taques de fusta i cola que estigui certificada en 71 i, per tant, totalment segura per a les joguines. Creiem que hi ha suficient plàstic en aquest món i no hi ha necessitat d'afegir més.

Quines són les nostres joguines?

ARBRES D'APILAMENT TARDORENC: Pots construir el teu propi bosc o jugar i crear columnes imaginatives, escultures o com sigui que sentis.

PAQUET 4 SUPERCARS: Els nostres supercars són petits corredors de fusta, inspirats en la bellesa i el poder de la natura! Cadascun dels quatre cotxes de carreres es basa en una d'aquestes forces de la natura: foc i aigua, llamps i trons. CONJUNT

HOSPITALARI : La ciutat de Lubu ara té un hospital! Aquest conjunt ve amb una petita ambulància amb dues persones de Lubu que es poden utilitzar com a conductors o pacients, a més de dues cases, un sostre i un petit llit d'hospital.

LUBU TOWN EDU PACK: Vols jugar a la gran ciutat? Llavors no esperi més! El nostre conjunt de Lubu Town Edu ve amb un total de 16 cases apilables, 12 escales, 8 cotxes amb conductors i 8 sostres!

CAMIÓ DE REMOLC – VERMELL: Cada camió de remolc ve amb un conductor i un petit cotxe Lubu que també inclou un conductor.

BUS DE FUSTA: Els autobusos de fusta de Lubu ofereixen espai per a un conductor i dos passatgers.

SUPERCARS: FOC: Els nostres supercars són petits corredors de fusta, inspirats en la bellesa i el poder de la natura! Cadascun dels quatre cotxes de carreres es basa en una d'aquestes forces de la natura: foc i aigua, llamps i trons.

BLOCS DE TÚNEL - CONJUNT MITJÀ TETUAN: Els nostres blocs de túnel venen amb quatre blocs en forma de túnel i 8 peces de paret quadrada, totes fetes de fusta de faig sòlid d'alta qualitat.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad