L’AMETLLER – Fruits secs

Detalls dels negocis

ametller_logo_portal

L’AMETLLER – Fruits secs

L'AMETLLER, som la botiga de sempre a granel. En ple centre de Cardedeu, quan entres en el nostre comerç; et transportaràs al record dels petits racons amb encant, amb productes locals i percebre els colors i les aromes de cada lloc.

Per a nosaltres aquesta és la veritable essència i ens agrada aquesta sensació en el nostre dia a dia.

Les presses, l'estrès, i els nostres treballs no ens permeten gaudir d'aquests petits oasis.

Proximitat, consciència, qualitat…, un lloc en el qual puguem veure i olorar els productes, un lloc on les presses quedin a un costat i gaudim d'una experiència de compra sostenible.

Però a més de tot això, comprar a granel té molts avantatges tant per a nosaltres com per al medi ambient.
-Comprarem la quantitat justa que necessitem. Ni més ni menys. Això ens permet a més, provar una infinitat de productes sense la necessitat de comprar grans quantitats.
-Prendrem consciència de la nostra alimentació.
-Reduirem entre tots l'impacte del plàstic en el nostre planeta terra.

Treballem intensament per a oferir-vos una gran varietat de productes de la millor qualitat, ecològics, aptes per a vegans, amb denominació d'origen, artesanals, de la terra...

COMPTEM AMB UNA AMPLÍSSIMA VARIETAT DE PRODUCTES DE QUALITAT; Fruita seca, llegums, arrossos,pasta, farines, infusions, bolets secs, fruita deshidratada sense sucre, mel, galetes, xocolates, gelats, nous de Palau, ous de la granja Sant Llop,..
Vinea conèixe’ns.

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad