ANTHURIUM – Assistència

Detalls dels negocis

anthurium_logo

ANTHURIUM – Assistència

Som un espai ubicat al centre de Cardedeu. Oferim tallers combinats de sessions de mobilitat corporal i d’estimulació cognitiva a nivell grupal.

També disposem de tallers de pintura tant per a nens com per a adults.

Altres serveis dels que disposem són:  valoracions i tractaments de fisioteràpia al centre i a domicili, sessions individuals d’estimulació cognitiva i classes de repàs.

Ens podeu trobar els dilluns i dimecres de 9h a 19:30h , els dimarts i dijous de 9h a 18h i els divendres de 9h a 13h.

El nostre principal objectiu és vetllar per la millora de la qualitat de vida de les persones, afavorint el manteniment de l'autonomia personal i social i ho fem a partir de:

  • Tallers d’estimulació cognitiva:

Es realitzen diferents tècniques i procediments d'estimulació com ara: la reminiscència, exercicis d'atenció i memòria, activitats d'orientació a la realitat i la socialització a través de la interacció grupal.

A nivell individual també intentem potenciar i mantenir les capacitats cognitives preservades el màxim temps possible segons la demanda de l’usuari.

  • Taller de mobilitat corporal:

Es realitzen sessions grupals de psicomotricitat a través de diferent activitats com dinàmiques d’exercicis específics, estiraments adaptats, ball, jocs psicomotrius...

Amb aquestes activitats es busca principalment el manteniment de l’estat físic conservat i la millora de la qualitat de vida.

  • Taller de pintura:

Treballem la creativitat i els diversos coneixements plàstics per poder expressar i desenvolupar les habilitats artístiques, alhora que ajudem a un bon creixement personal tan en infants com en gent gran.

Més informació al 93 844 40 46

Localització

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad